22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΜΗ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑ ΤΣΕΒΑ / ΕΜΕΙΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ...

ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑ ΤΣΕΒΑ / ΕΜΕΙΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΕΣΕΙΣ;

Θαυμάστε απάντηση της αντιδημάρχου καθαριότητας Ραφήνας-Πικερμίου Δήμητρας Τσεβά στο ερώτημα γιατί απομακρύνθηκε απ’ τη θέση του ο κάδος απορριμμάτων που βρισκόταν χαμηλά στο αδιέξοδο της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου πάνω από 30 χρόνια και τοποθετήθηκε διακόσια μέτρα πιο πάνω δίπλα στους άλλους δύο κάδους – ο ένας της ανακύκλωσης – στη γωνία Αραπάκη και Ηρώων Πολυτεχνείου και την επαναφορά του στο συγκεκριμένο σημείο.

Η κα Τσεβά ούτε λίγο, ούτε πολύ μας είπε ότι το απορριμματοφόρο καθυστερεί στο αδιέξοδο ενώ έχει φόρτο εργασίας λόγω της φωτιάς που έπληξε την περιοχή. Να πούμε βέβαια ότι είναι η τρίτη φορά που οι υπάλληλοι καθαριότητας μετακινούν το κάδο χωρίς να υπάρχει έκτακτη ανάγκη, επειδή απλά αποφεύγουν τη μικρή ταλαιπωρία του αδιέξοδου μεν, αρκετά μεγάλου σε πλάτους δρόμου δε.

Το πλέον εξοργιστικό είναι ότι η εν λόγω αντιδήμαρχος μας επέπληξε λέγοντας: «Δεν σέβεστε τους νεκρούς, θα έπρεπε να ντρέπεστε!»

Εμείς κα Τσεβά σεβόμαστε τους νεκρούς και για να μη γίνουμε οι ίδιοι νεκροί – γλυτώσαμε απ’ του χάρου τα δόντια αβοήθητοι απ’ τη πρόσφατη φωτιά – σας εγκαλούμε να καθαρίσετε τα οικόπεδα που βρίσκονται ανάμεσα στα σπίτια μας με ξερόχορτα που φτάνουν το ένα μέτρο (όσα δεν κάηκαν δηλαδή). Εσείς οφείλετε να σεβαστείτε τους νεκρούς και να απολογηθείτε αν σαν δημοτική αρχή πράξατε τα δέοντα.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα