16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Μια ακόμα σημαντική δωρεά της οικογένειας Αθανασίου Μαρτίνου, έγινε δεκτή με συντριπτική πλειοψηφία απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα. Πρόκειται για την επέκταση του κοιμητηρίου της Τοπικής Ενότητας Μαραθώνα, όπου η οικογένεια Μαρτίνου δώρισε όμορη έκταση 2.815,35 τ.μ. ιδιοκτησίας της, ώστε να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα κορεσμού του νεκροταφείου.

Ήδη οι εργασίες έχουν ξεκινήσει υπό την εποπτεία του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Μπούσουλα, ο οποίος και προσπάθησε με υπομονή και επιμονή ώστε να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν και ακολούθως εισηγήθηκε το θέμα στο Σώμα. Αρχικά θα γίνει περίφραξη με σενάζ θα δενδροφυτευτεί και θα παραδοθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.  

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε γι’ ακόμα μια φορά την οικογένεια Μαρτίνου γιατί μας λύνει ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα δείχνοντας την αγάπη και τη στήριξη σε ότι τους έχει ζητηθεί για τον Δήμο μας» δηλώνει ο κ. Μπούσουλας.  

Στον αντίποδα ο Γιώργος Χρυσίνας σε σχόλιό του υπογραμμίζει: «Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλλαν να λυθεί αυτό το πρόβλημα του Μαραθωνα. Το κομμάτι αυτό του νεκροταφείου πρέπει να γίνει με σχέδιο και βάσει προδιαγραφών με διαδρόμους προσπέλασης και όχι σαν τα χάλια του υπάρχοντος που πρέπει να περάσεις πάνω από τα μνήματα για να πας κάπου».

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα