23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΦΡΑΓΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΦΡΑΓΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Με εξαιρετικά επείγον έγγραφο, προς τον διοικητή κ. Παπαδόπουλο και την υποδιοικήτρια κ. Κισκήρα της 1ης ΥΠΕ, η υπεύθυνη επιστημονικής λειτουργίας Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, ζητά την άμεση ανάκληση μετακίνησης-τοποθέτησης νοσηλευτικού προσωπικού του εν λόγω κέντρου, σε γειτονικό Κ.Υ., πράξη που υποβαθμίζει τη λειτουργία του Κ.Υ. Ρ-Π, αν και υπάρχουν δια ζώσης διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου, με τις πράξεις βέβαια να συνηγορούν περί του αντιθέτου.  

Ακολουθεί το επείγον έγγραφο με:

ΘΕΜΑ:  Ανάκληση Μετακίνησης-Τοποθέτησης Νοσηλευτικού προσωπικού

Καταγγέλλω την εν αγνοία μου και κατά τις ημέρες απουσίας μου σε κανονική άδεια,  Μετακίνηση- Τοποθέτηση των ΤΕ Νοσηλευτριών Λώμη Μαρίας-Γεωργίας και  Καφαλούκου Ευστρατίας,  στο ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ν. Μάκρης και μάλιστα χωρίς χρονικό όριο.

Η διαβεβαίωση προς εμένα, της καινούριας ηγεσίας της 1ης ΥΠΕ, ήταν ότι το Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου πολύ σύντομα θα μπει σε καθεστώς 24ωρης εφημερίας.  Παρ’ όλα αυτά,   η πράξη μετακίνησης- τοποθέτησης των νοσηλευτριών, αποδυναμώνει το Κέντρο Υγείας και οδηγεί ακριβώς στο αντίθετο των εξαγγελιών.

Επειδή σε αυτή ακριβώς τη φάση, βρισκόμαστε σε συζήτηση με την Διοίκηση της 1ης ΥΠΕ, για τον τρόπο υλοποίησης της 24ωρης λειτουργίας του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, σας παρακαλώ άμεσα να ανακληθούν οι δύο μετακινήσεις-τοποθετήσεις. 

Ευχαριστώ πολύ                                                

Α. Δημητρίου, Βιοπαθολόγος

Υπεύθυνη επιστημονικής λειτουργίας Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα