18.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜίσιγκαν: Ξανασυναντήθηκαν μετά από 77 χρόνια και ζουν πλέον μαζί (εικόνα)

Μίσιγκαν: Ξανασυναντήθηκαν μετά από 77 χρόνια και ζουν πλέον μαζί (εικόνα)

Η Τζόαν και ο Μπιλ ελπίζουν ότι η ιστορία τους αφήνει στους ανθρώπους ένα σημαντικό μήνυμα.

Φιλήθηκαν σε ένα σχολικό λεωφορείο. Τώρα, 77 χρόνια μετά, ξανασυνδέθηκαν. Πρόκειται για την συγκινητική ιστορία ενός ζευγαριού, ο έρωτας του οποίου έμεινε ανεξίτηλος στον χρόνο, σύμφωνα με πληροφορίες από την washingtonpost.com.

Ο Μπιλ χάρισε στην αγαπημένη του από το γυμνάσιο, Τζόαν, ένα ασημένιο βραχιόλι με πράσινους πολύτιμους λίθους πριν από περισσότερες από επτά δεκαετίες. Οι δρόμοι τους χώρισαν αφού η Τζόαν έφυγε για το κολέγιο,. Ωστόσο είχε κρατήσει το βραχιόλι στο κουτί με τα κοσμήματά της. «Ήταν πολύ όμορφο για να το ξεφορτωθώ», δήλωσε η Τζόαν, σήμερα 92 ετών. Είχε επίσης συναισθηματική αξία. Δεν μπορούσε να αποχωριστεί το δώρο της πρώτης της αγάπης.

Περισσότερα από 75 χρόνια αφότου έβαλε το βραχιόλι στην άκρη, σήμερα ο φοράει τώρα ξανά. Η Τζόαν και ο Μπιλ, 90 ετών, είναι και πάλι μαζί.

Το 1947 η πρώτη γνωριμία

Η ιστορία της αγάπης τους ξεκίνησε το 1947, όταν ήταν και οι δύο μαθητές στο North Muskegon High School στο δυτικό Μίσιγκαν. Εκείνη ήταν στην τρίτη τάξη και εκείνος ήταν πρωτοετής. Γνωρίστηκαν στο σχολικό λεωφορείο ένα πρωί.

Και οι δύο ερωτεύτηκαν για πρώτη φορά. Ο Μπιλ συνόδευσε την Τζόαν στο χορό των τελειόφοιτων και της χάρισε το βραχιόλι εκείνη τη χρονιά. Όταν εκείνη έφυγε για το κολέγιο στο Michigan State τον επόμενο χρόνο, την επισκεπτόταν τα Σαββατοκύριακα.

Αφού χώρισαν, ο Μπιλ παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα με την οποία έβγαινε στο λύκειο, ενώ η Τζόαν παντρεύτηκε έναν άνδρα με τον οποίο άρχισε να βγαίνει ενώ ήταν στο κολέγιο. Ο καθένας τους απέκτησε τρία παιδιά.

Πολλά χρόνια μετά…

Το 2022, όταν η Τζόαν ανέλαβε να σχεδιάσει την επανένωση του λυκείου της. «Με κάποιο τρόπο, το όνομα του Μπιλ εμφανίστηκε», δήλωσε η Τζόαν, η κόρη της οποίας, η Λίντα, τη βοηθούσε να βρει στοιχεία επικοινωνίας για τους πρώην συμμαθητές της στο διαδίκτυο.

Με την ενθάρρυνση της κόρης της, του έγραψε ένα γράμμα, λέγοντάς του ότι θα ήταν ωραίο να ξανασυναντηθούν και να θυμηθούν τα παλιά. Λίγο καιρό μετά το τηλεφώνημά τους, πήγαν για φαγητό σε ένα τοπικό εστιατόριο και «ήταν σαν τον παλιό καλό καιρό», είπε ο Μπιλ. Μέσα σε λίγες ώρες, οι εφηβικοί τους έρωτες επέστρεψαν. Από τότε είναι και πάλι μαζί.

Το ζευγάρι σήμερα. Πηγή φωτο: washingtonpost.com

Οι οικογένειές τους είναι ενθουσιασμένες με τη σχέση τους Η Τζόαν και ο Μπιλ ελπίζουν ότι η ιστορία τους αφήνει στους ανθρώπους ένα σημαντικό μήνυμα. «Αν η αγάπη είναι εκεί, κυνηγήστε την…», δήλωσαν από κοινού!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα