28.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Ανταποκρινόμενοι στην κραυγή αγωνίας του συντοπίτη μας Σωκράτη Χαλδαίου που ρωτά μέσω της σελίδας του στο FB «Ξέρει κανείς αν λειτουργεί η δημοτική συγκοινωνία και τι ώρα περνάει από που; χάρτη και ώρες;;; θέλει ο κόσμος να πάει στο κέντρο υγείας τόσο δύσκολο και κοστοβόρο είναι να μπουν στις στάσεις το ωράριο διέλευσης και ένας χάρτης;;; πλαστικοποίηση σε μια κόλα α4!!!! Έλεος!!! Στο σαΐτ του Δήμου σου λέει κατέβασε αρχείο που δεν ανοίγει ξέρουν οι μεγάλοι από αυτά;;; ας βοηθήσει κάποιος παρακαλώ!!!!» δημοσιεύουμε πιο κάτω τα λινκ που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου που βεβαίως ανοίγουν αλλά απευθύνονται σε δυνατούς λύτες κι όχι σε απλούς πολίτες και μάλιστα τους μεγαλύτερους.  

Πίνακας Δρομολογίων

Χάρτης Διαδρομών (συνολικός)

Χάρτης Διαδρομών (ΔΕ Ραφήνας)

Χάρτης Διαδρομών (ΔΕ Πικερμίου)

Ωστόσο πρέπει να πούμε ότι η παρατήρησή του σχετικά με τις ώρες διέλευσης απ’ τα προκαθορισμένα σημεία με ένα σχετικό πίνακα είναι απόλυτα επιβεβλημένη. Δυστυχώς οι υπεύθυνοι κρίνοντας σύμφωνα με τη προσωπική τους εκτίμηση, θεωρούν ότι η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου είναι αρκετή. Δεν είναι όμως.

Απευθύνουμε έκκληση στους καθ’ ύλη υπεύθυνους να μεριμνήσουν ώστε σύντομα να γίνουν τα δέοντα ώστε να υπάρχει πίνακας δρομολογίων σ’ όλες τις στάσεις της δημοτικής συγκοινωνίας και μάλιστα στις πιο κεντρικές το συντομότερο.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα