23.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΓΚΑΡΔΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΙΣΣΥΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΠΥΡΟΥ ΛΙΒΑΘΙΝΟΥ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΙΣΣΥΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΠΥΡΟΥ ΛΙΒΑΘΙΝΟΥ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ

Πολυετής φιλία ενώνει το Σπύρο Λιβαθινό με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο όπως φάνηκε απ’ την αντίδραση της συζύγου του κας Σίσσυ Παυλοπoύλου όταν τον συνάντησε κατά τη χθεσινή της επίσκεψη στο Κ.Υ. Ραφήνας όπου ήταν παρών.

Η κ. Παυλοπούλου αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον κ. Λιβαθινό, καθώς όμως απομακρυνόταν γύρισε και τον φώναξε για να του υπενθυμίσει ότι ο σύζυγός της κι η οικογένειά της γενικά ήταν φανατικοί θαυμαστές του απ’ την εποχή που κυριαρχούσε στα γήπεδα. 

Η παρουσία του κ. Λιβαθινού, προκάλεσε επίσης ευχάριστη έκπληξη σε συνδημότες του που βρίσκονταν εν αναμονή εξέτασης σε διάφορα ιατρεία και εργαστήρια του κέντρου και τον χαιρετούσαν εγκάρδια.

Ο κ. Λιβαθινός αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μένω έκθαμβος απ’ την τεράστια αναβάθμιση του Κ.Υ. Ραφήνας, μετά τη αξιόλογη χορηγία σε κτιριακό και ιατρικό εξοπλισμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας του εφοπλιστή κ. Αθανασίου Μαρτίνου.

Εντυπωσιακή είναι επίσης η επάνδρωση του κέντρου με επιστημονικό προσωπικό που χαίρεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του σ’ ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον. Επίσης εντυπωσιακή κι η συνάντησή μου με πολλούς συνδημότες μου που βρίσκονταν εν αναμονή εξέτασης στα διάφορα ιατρεία. 

Η μεγάλη θλίψη μου έγκειται στο γεγονός ότι η διοίκηση του Ηλία Ψηνάκη στο δήμο Μαραθώνα, όπου είμαι δημοτικός σύμβουλος, δεν φρόντισε ώστε το Κ.Υ. Ν. Μάκρης να αναβαθμιστεί ανάλογα».  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα