20.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΤΟΜΑΤΑΚΙΑ

ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΤΟΜΑΤΑΚΙΑ

Σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου, στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας στο Π.Π.Κ. Ραφήνας το βλέμμα μας τράβηξε μια φωτογραφία που ξεχώριζε μόνη απ’ το μοναδικό κόκκινο χρώμα του κεντρικού της μοτίβου.

‘‘Επιδαπέδια τοματάκια’’  ο τίτλος της μοναχικής αυτής φωτογραφίας που διαλέξαμε να φωτογραφίσουμε με το δημιουργό της Παναγιώτη Καλφαντή αντιδήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, ο οποίος αποθανάτισε στο πλακόστρωτο της Παροικιάς Πάρου, τέσσερα ‘‘πεσμένα’’ ντοματάκια δημιουργώντας το δικό του φωτογραφικό πίνακα.

Τη δική μας φωτογραφία συμπληρώνει ο καλός μας φίλος Σπύρος Κοκκόλης που επιμελήθηκε  την περαιτέρω ανάδειξη-παρουσίαση των υπέροχων φωτογραφιών που τράβηξε με την ευαισθησία ιμπρεσιονιστή ζωγράφου ο κ. Καλφαντής, όπως σημείωσε η κριτικός τέχνης που παρουσίασε την έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας του.

Αριστερά φαίνονται ακόμα τρεις φωτογραφίες της έκθεσης με τίτλους: ‘‘Μικρή Βενετία’’ τραβηγμένη στη Μύκονο, ‘‘βουβό κύμα στον Ειρηνικό’’ στο Mendocino CA, ‘‘κουβεντούλα στα καΐκια’’ στα Κουφονήσια, που αποδεικνύουν πέρα κάθε αμφιβολίας το ταλέντο του φωτογράφου Παναγιώτη Καλφαντή.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα