25.1 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ ΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΨΗΝΑΚΗ

ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ ΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΨΗΝΑΚΗ

Την παραίτηση του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη ζητούν 27 μέχρι στιγμής Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι έχουν υπογράψει ήδη το σχετικό αίτημα! Για την πλήρη ενημέρωσή σας περιμένουμε εντός ολίγου το επίσημο δελτίο τύπου που θα εκδοθεί με τα ονόματα όσων έχουν υπογράψει κι’ αυτών που δεν υπέγραψαν.

Έντονο ενδιαφέρον στις συζητήσεις που γίνονται στα τοπικά πηγαδάκια του δήμου, πως θα συμπεριφερθεί η δημοτική σύμβουλος απ’ τη τοπική κοινότητα του Βαρνάβα κα Αναστασίου, η οποία είχε εκλεγεί με την παράταξη του πρώην δημάρχου Ιορδάνη Λουίζου και μεταπήδησε στην παράταξη Ψηνάκη λίγους μήνες μετά.

Μέχρι στιγμής η κα Αναστασίου δεν έχει υπογράψει το σχετικό έγγραφο, χωρίς ωστόσο να είναι βεβαία η στάση που θα κρατήσει κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Σώματος, που προγραμματίζεται για την ερχόμενη Παρασκευή.

Μετά το τραγικό απολογισμό της φονικής πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων, αλλά και την ολική καταστροφή χιλιάδων περιουσιών, ΑΥΤΟΙ που πρωτοστάτησαν στην άνοδο Ψηνάκη στο δημαρχιακό θώκο, είναι οι ίδιοι που πρωτοστατούν στην αποκαθήλωσή του. Μακάρι το γεγονός να είχε νωρίτερα συμβεί, κάτι που ίσως απέτρεπε το μακάβριο σημερινό αποτέλεσμα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα