22 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΝΟΥΛΑ Η ΑΞΙΑΣ 8000 ΕΥΡΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΟΥΛΑ Η ΑΞΙΑΣ 8000 ΕΥΡΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Άνοιξε συζήτηση στο δήμο Μαρκόπουλου για τους υπεύθυνους του γηπέδου της Μαρκό, γράφει ο καλός φίλος, Χρήστος Σωτηρόπουλος: Και πάει ο δόλιος ο πολίτης να ενημερωθεί σχετικά απ’ την επίσημη ιστοσελίδα του αρμοδίου φορέα ΝΠΔΔ Βραυρώνιος.

Πατάει ο δόλιος στις “πληροφορίες” του τομέα “Αθλητισμός” και βγάζει την επισυναπτόμενη εικόνα (ΤΙΠΟΤΑ). Έπειτα, ψάχνοντας να βρει κάποιες φωτογραφίες των γηπέδων και των σταδίων του Μαρκοπούλου για τα οποία αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο ΝΠΔΔ Βραυρώνιος, πατάει ο δόλιος πολίτης πάνω στις “φωτογραφίες” και βγαίνει ξανά η επισυναπτόμενη εικόνα (ΤΙΠΟΤΑ).
Έπειτα, από περιέργεια, πατάει ο δόλιος ο πολίτης στις “πληροφορίες” στον τομέα Πολιτισμός και βγάζει ξανά την επισυναπτόμενη εικόνα (ΤΙΠΟΤΑ). Το ίδιο και στις “πληροφορίες” στους τομείς “Κ.Α.Π.Η.” και “Παιδικοί Σταθμοί”. ΤΙΠΟΤΑ!

Και αυτά τα απανωτά ΤΙΠΟΤΑ, τα πληρώσαμε από τη τσέπη μας οι πολίτες, 8.000€, όσο στοίχισε η …συντήρηση της νέας ιστοσελίδας του ΝΠΔΔ Βραυρωνίου! Οκτώ ευρωχιλιαρικάκια!

Στην δεύτερη επισυναπτόμενη φωτογραφία, φαίνεται η Διοίκηση (ΔΣ) του Βραυρωνίου, με πρόεδρο τη Μπίλυ Δρίτσα και Αντιπρόεδρο τον Νίκο Ορφανό (υπεύθυνος γηπέδου Μαρκό). Επίσης διακρίνονται και τα άλλα τακτικά μέλη, προερχόμενα βέβαια στη συντριπτική τους πλειοψηφία από την Δημοτική Αρχή (“Γιάννης κερνά, Γιάννης πίνει”, κυριολεκτικά!!!).

Ήθελα να ήξερα, οι υπόλοιποι του ΔΣ (Δημοτικοί Σύμβουλοι Αντιπολίτευσης και Δημότες), τα γνωρίζουν αυτά; Αν ναι, τι λένε; Αν όχι, τι κάνουν εκεί; Τις γλάστρες;

Χωνέψτε το, γιατί αυτοί οι ίδιοι θα ζητήσουν την ψήφο σας μεθαύριο και μην τους στεναχωρήσετε, να τους επιβραβεύσετε για το έργο τους.

ΥΓ. Σε περίπτωση που σας διέφυγε παραπάνω η πληροφορία, η συντήρηση της νέας ιστοσελίδας του ΝΠΔΔ Βραυρώνιος-ΤΙΠΟΤΑ, στοίχισε στους Μαρκοπουλιώτες 8.000€.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα