18.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Ένα ιδιότυπο εργοτάξιο στήθηκε χθες Δευτέρα (8-2) στον περιβάλλοντα χώρο του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, καθώς συνεργεία του δήμου Ρ-Π επιμελήθηκαν τους χώρους στάθμευσης όπου έγινε σηματοδότηση, την αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων και τον καλλωπισμό των παρτεριών και του αλσυλλίου που περιβάλλει την εκκλησία των Αγίων Γεωργίου & Αλεξάνδρου.

Μετά από χρόνια εγκατάλειψης με ευθύνη του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου υπό την αιγίδα του οποίου τελεί η διημερίδα Υγείας το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στήθηκε ένας οργασμός εργασιών όπου δούλεψαν τα δημοτικά συνεργεία πλήρη προσωπικού μεταμορφώνοντας το χώρο.

Οι καμένες λάμπες αλλάχτηκαν, έγιναν διαγραμμίσεις στα πάρκινγκ, κλαδεύτηκαν οι θάμνοι, καθαρίστηκαν οι πευκοβελόνες και έπεται η φύτευση λουλουδιών στα παρτέρια που καθαρίστηκαν και χρειάζονται κάποιες χρωματικές πινελιές και αρώματα ανθέων.

Άλλωστε οι Ραφηνιώτισσες/ες φημίζονται για την πάστρα τους ιδίως όταν περιμένουν προσκαλεσμένους σε μια μεγάλη γιορτή, όπως η διημερίδα Υγείας του επόμενου Σαββατοκύριακου.    

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα