28.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΣ Ή ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ…ΧΑΖΩΝ Ο ΣΥΝ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ;

ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΣ Ή ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ…ΧΑΖΩΝ Ο ΣΥΝ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ;

Διαλέγοντας τη μέθοδο σαλαμοποίησης, για την οποία κατηγορήθηκε ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς απ’ τον δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος Βαγγέλη Μαυρουδή στη συνεχή επαναφορά της υπόθεσης του ‘’στοιχειού’’ του Πνευματικού κέντρου στο δημοτικό συμβούλιο, επανερχόμαστε στην απαντητική επιστολή του κ. Μπουρνούς σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοτικός υπάλληλος κ. Σακής.

Η κοινή γνώμη του κέντρου της Ραφήνας ξέρει καλά ότι η παραχώρηση που έχει γίνει στη κ. Σακή, που μεγάλωνε μόνη πέντε παιδιά, ισχύει μέχρις ότου εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο, άρα δεν υφίσταται ούτε καν σκέψη ιδιωτικοποίησης μιας δημόσιας έκτασης όπως  επισημαίνετε στην επιστολή σας. Αναρωτιέται όμως κ. Μπουρνούς,  γιατί δεν δείχνετε την ίδια ευαισθησία για καραμπινάτες διάσπαρτες παρόμοιες καταστάσεις;

Θα σας θυμίσω μία υπόθεση μετατόπισης συρματοπλεγμάτων μόλις πριν πέντε περίπου ετών. Στην οδό Ειρήνης εκεί που καταλήγει η οδός Αραπάκη στο νέο σχέδιο, όπου υπάρχει ο ελεύθερος χώρος για τη δημιουργία πάρκου κι ένας δρόμος που όμως δεν έχει ανοιχτεί ακόμα.

Στο σημείο αυτό γνωστός τριγλιανός μετέφερε τα συρματοπλέγματα συμπεριλαμβάνοντας το δρόμο στο οικόπεδό του, παρότι έχει αποζημιωθεί γι’ αυτό. Την εν λόγω υπόθεση είχαμε συζητήσει όταν ήσασταν δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας με επικεφαλής τον κ. Χριστόπουλο.

Τότε μου είπατε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να καταπατηθεί ο δρόμος, μάλιστα ο τότε υπεύθυνος της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου κ. Σκρέκας έστειλε έγγραφο άμεσης επαναφοράς των συρματοπλεγμάτων στην προτεραία κατάσταση, κάτι που δεν έχει γίνει ως σήμερα.

Γιατί δε δείχνετε την ίδια ευαισθησία και σ’ αυτή την περίπτωση; Μήπως επειδή δεν βρίσκεται στο ΟΧΥΡΟ, με τα γήπεδα τένις όπου παραχωρήθηκε απ’ το ΔΟΠΑΠ στο πρόεδρο του ΣΑΡ οικονομικό στοιχείο είσπραξης συνδρομών και η καντίνα που δόθηκε με χαριστικούς όρους ενοικίασης;

ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ-ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟΥ ΟΧΥΡΟΥ ΑΠΟ ΔΟΠΑΠ

ΣΥ ΕΙΠΑΣ ΠΕΡΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΕΝΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΑΠ’ ΤΟΝ ΔΟΠΑΠ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ Σ.Α.ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΧΥΡΟΥ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα