20.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑνεξερεύνηται αι βουλαί… Χριστόπουλου

Ανεξερεύνηται αι βουλαί… Χριστόπουλου

Στην πολιτική κανείς δεν παραμένει αιώνια, αρκεί ο κάθε πολιτικός να ξέρει πότε πρέπει ν’ αποχωρήσει, φροντίζοντας να κρατήσει άσπιλη κι αμόλυντη την υστεροφημία του!

Απρόβλεπτος όπως πάντα ο Γιώργος Χριστόπουλος της Ραφήνας (π. δήμαρχος Ρ-Π), εξέπληξε για άλλη μια φορά τους συμπολίτες του, την παράταξη του, αλλά κυρίως τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέχτηκαν μαζί του στις πρόσφατες εκλογές, παραιτούμενος του αξιώματός του και μάλιστα μεταχρονολογημένα, αφού είχε κάνει αποδεκτή την εκλογή του, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μοιραίες επιλογές ενός επωνύμου πολιτικού ανδρός επί σειρά ετών, που διετέλεσε Δήμαρχος Ρ-Π, στην πρώτη Καλλικρατική εποχή.

Πρώτη μοιραία επιλογή η απόφασή του να διεκδικήσει την Δημαρχία στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, όπου για δεύτερη φορά κατέκτησε την τρίτη θέση, ηττώμενος κατά κράτος. Δεύτερη μοιραία επιλογή η αποδοχή της εκλογής του. Τρίτη και φαρμακερή επιλογή η μεταχρονολογημένη παραίτηση απ’ το αξίωμά του, που μοιραία οδηγεί σε δυσμενές γι’ αυτόν αποτέλεσμα, αμαυρώνοντας την υστεροφημία του.

Δυστυχώς η παραίτησή του μ’ αυτόν τον ανεξήγητο τρόπο, δημιούργησε επίσης μεγάλα προβλήματα στους εκλεγμένους συμβούλους της παράταξής του, αφήνοντάς τους ουσιαστικά «ακέφαλους» κι εν αναμονή της αντικατάστασής του απ’ την πρώτη επιλαχούσα σύμβουλο της παράταξης, που όταν ορκιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραιτηθεί από γραμματέας του Δ.Σ. η πρόσφατα ψηφισθείσα συνάδελφός της για ν’ αναλάβει η νεοεισερχομένη. Περίεργα πράγματα που δεν αξίζουν στο δήμο μας.

Ακόμα οι μοιραίες αυτές αποφάσεις του κου Χριστόπουλου, λυπούν αφάνταστα τους ανθρώπους που στάθηκαν κοντά του όλα τα χρόνια της έκθεσής του στα κοινά, τους γνωστούς και φίλους – μεταξύ αυτών και η γράφουσα – που τον σέβονται ως προσωπικότητα και ιατρό.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα