25.5 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ… ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ

ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ… ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ

Ότι ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου δεν τα πάει τόσο καλά με το πρωτόκολλο το έχει αποδείξει πολλές φορές σε επισκέψεις επισήμων προσώπων.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Ρ-Π

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΣΙΠΡΑ Η ΓΡΑΒΑΤΑ… ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Ομοίως δεν τα πάει καλά με τη στάση που επιβάλλεται να τηρεί σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, όπως π.χ. όταν παρίσταται σε ακολουθίες της Χριστιανοσύνης κι αντί να παρακολουθεί μ’ ευλάβεια τη λειτουργία, όπως οι υπόλοιποι επίσημοι και μη, εκείνος ασχολείται συνέχεια με το κινητό του!

Κι αν η συνήθειά του αυτή είναι γνωστή στους ενδημούντες εντός των τειχών της τοπαρχίας του, έγινε γνωστή και στους εκτός των τειχών – Πανελλαδικά κι όχι μόνο – την Μ. Δευτέρα όταν η Ακολουθία των Ωρών χοροστατούντος του Δεσπότη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής, μεταδόθηκε απ’ την ΕΡΤ σε εθνικό κι όχι μόνο δίκτυο.

Η «χοντράδα» ωστόσο του Δημάρχου δεν σταμάτησε μόνο στην εκνευριστική ασχολία με το κινητό του, αλλά και με την αποχώρησή του πριν την λήξη της λειτουργίας, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά πόσο άσχετος κι αντικοινωνικός οικοδεσπότης είναι, αφού ποτέ δεν φεύγεις χοροστατούντος του Μητροπολίτη ή εάν προέκυψε έκτακτο γεγονός αποχωρείς για λίγο (για να δώσεις εντολές ίσως) κι επιστρέφεις ξανά.

Και τα δύο σημεία έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση ακόμα και σ’ όσους παρακολουθούσαν την Ακολουθία της Μ. Δευτέρας στην τηλεόραση, που έγιναν εντονότερα καθώς όλοι οι άλλοι αιρετοί παρέμειναν προσηλωμένοι στην λειτουργία την οποία παρακολούθησαν απ’ την αρχή έως την απόλυση.

Η εικόνα του τίτλου αδιάψευστος μάρτυρας του «κολλήματος» που έχει ο δήμαρχος με το κινητό του.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα