21.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟ Μητσοτάκης κοιτάζει το μέλλον, άλλοι παραμένουν κολλημένοι στο παρελθόν!

Ο Μητσοτάκης κοιτάζει το μέλλον, άλλοι παραμένουν κολλημένοι στο παρελθόν!

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει σχετικά με τις καρέκλες των δύο λιμανιών της αν. Αττικής, του Λαυρίου και της Ραφήνας. Σήμερα στην εφημερίδα real news αναφέρονται τα ονόματα του Κώστα Αντωνίου, που ήταν υπ. βουλευτής το 2015 αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο της Ν. Δημοκρατίας στις εκλογές του Μαΐου, για θέση στον ΟΛΛ και της Δέσποινας Γκικάκη προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ραφήνας, για τον ΟΛΡ.

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι αγνοούνται οι δηλώσεις Μητσοτάκη, ο οποίος έχει κατηγορηματικά τονίσει ότι κουμπάροι, πολιτευτές ή υποψήφιοι που απέτυχαν να εκλεγούν δεν θα τοποθετηθούν σε θέσεις κάτι που συνηθιζόταν ευρέως μέχρι χτες.

Για τον ΟΛΡ συζητιέται έντονα επίσης το όνομα του Γιώργου Κοκκόλη υπ. βουλευτή στην Κεφαλονιά το Μάιο που δεν εκλέχτηκε, π. αντιδημάρχου Ρ-Π. Μάλιστα επειδή ο 30χρονος Γιώργος Κοκκόλης θεωρείται του στενού περιβάλλοντος Μητσοτάκη, πολλοί θεωρούν βέβαιο ότι θ’ αναλάβει την βαριά καρέκλα του ΟΛΡ που ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ, παραγνωρίζοντας ότι μέχρι τώρα οι επιλογές του Κυριάκου για τέτοιες θέσεις περιστρέφονται σε εξαιρετικά έμπειρα άτομα, με περγαμηνές και προεργασία που θα συμβάλλουν στην αναδιοργάνωση του Κράτους, στην προσέλκυση επενδυτών, στην επιχειρηματικότητα και κατ’ επέκταση στην οικονομία. Άλλωστε στην πράξη απέδειξε (ο Μητσοτάκης) ότι παντρεύει πολιτικούς με τεχνοκράτες, ακολουθώντας πρωτοποριακά πρότυπα για την Ελλάδα, με τους αντιπάλους του να εύχονται διαζύγια.

Προσωπικά θα χαιρόμαστε ιδιαίτερα να τοποθετούνταν στις θέσεις αυτές άτομα της διπλανής μας πόρτας, άτομα που γνωρίζουμε κι είμαστε φίλοι, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι ο Κυριάκος όχι μόνο λέει ότι θ’ αλλάξει το παλιό κατεστημένο, αλλά και το εννοεί.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα