ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

Στιγμιότυπο απ' τη συνάντηση του προέδρου της Ν. Δημοκρατίας με τον Γιώργο Χριστόπουλο στη Συγγρού  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΕΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ August 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τις ευχές του προς τους επιτυχόντες των ΑΕΙ & ΤΕΙ, εκφράζει ο κ. Γιώργος Χριστόπουλος, επιλαχών βουλευτής Κυκλάδων, με το πιο κάτω μήνυμα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΑΡΘΡΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΕΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ August 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Η είσοδος στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, είναι πράγματι μια σημαντική επιτυχία που επικυρώνει τους πρώτους εφηβικούς κόπους και θυσίες. Σε παλαιότερες περιόδους ήταν και το ισχυρό διαβατήριο στην ζωή των επιτυχόντων. Άλλαξαν όμως οι συνθήκες και πρέπει να γίνονται καθημερινές προσπάθειες για συνεχή και πολυποίκιλη απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΑΡΘΡΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΝΕΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ August 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Νεκτάριος Καλαντζής δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης, απευθύνει δημόσια συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές και εστιάζει στους εισακτέους του δήμου του, ευχόμενος καλή συνέχεια σε επιτυχόντες και μη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ;

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΙΡΛΑΝΔΟΙ August 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στα γραφόμενα του μεγάλου ιστορικού Στράβωνα ανακαλύπτουμε την κυριαρχία των Ελλήνων. Και δεν είναι καθόλου λόγια ενός τυχαίου, αλλά ενός εκ των μεγαλύτερων ίσως ο κορυφαίος, απ’ τους αρχαίους γεωγράφους και μέσα από αυτές τις γραμμές που αποτελούν ατράνταχτες αποδείξεις και σαφώς ιστορικές πηγές που δεν επιδέχονται καμιά αντίρρηση! Τι μας λέει λοιπόν; Ότι τα όρια των Ελλήνων προς τον Βορρά έφθαναν μέχρι τον Δούναβη και ως τον μυχό της Αδριατικής θάλασσας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΥΛΛΟΡΟΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΣΤΑΘΗ ΔΡΟΓΩΣΗ

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟΛΟΓΙΑ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ August 25, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ως φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας ή έκανε λάθος εκτίμηση ως προς την αντοχή του κόμματος που ηγείται ή απλώς υπερεκτίμησε ότι η λαοφιλία του μπορεί να του εξασφαλίσει μια ακόμα εκλογική άνετη νίκη, καθώς όμως οι αθρόες παραιτήσεις στελεχών του προμηνύουν σκληρή μάχη στήθος με στήθος του εναπομείναντος ΣΥΡΙΖΑ και της Ν. Δημοκρατίας, μάλλον αναθεωρεί τις απόψεις του χωρίς ωστόσο να μπορεί να πισωγυρίσει τα πράγματα, ως γνωστό το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

O ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΑΪΝΣΤΑΙΝ

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΑΛΦΡΕΝΤ ΑΪΝΣΤΑΪΝ August 25, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

«Ο καπιταλισμός, ιδού η πηγή του κακού», είναι ο τίτλος άρθρου του Άλμπερτ Αϊνστάιν που έγραψε το 1949 για το αμερικάνικο περιοδικό «Monthly Review» και αναδημοσιεύει η κομουνιστική εφημερίδα Ουμανιτέ. Στον πρόλογό του, και πριν αναπτύξει τις θέσεις του, ο μεγάλος επιστήμονας απαντά στο παρακάτω ερώτημα: «Είναι σωστό για ένα άτομο που δεν έχει εμπειρία (προσανατολισμό) σε οικονομικά και κοινωνικά θέματα να εκφράζει απόψεις για το σοσιαλισμό; Για πολλαπλούς λόγους πιστεύω πως ναι» υπογραμμίζει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΤΑΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ, ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ August 22, 2015 / απο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΙΓΚΛΗ (author)

Ελλάδα ώρα μηδέν. Ο 21ος αιώνας πέρα από ραγδαία και απρόσκοπτη ανάπτυξη επιστήμης και τεχνολογίας επέφερε συνάμα και κρίση αξιών και ιδανικών. Μια κρίση-απτή πραγματικότητα- που προϋπήρχε της οικονομικής, ίσως αποτέλεσε και την βασική αιτία της τελευταίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΩΖΟΥΝ ΕΑΥΤΟΝ & ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΣΟΜΣΚΙ

ΑΡΘΡΑ / ΑΠΟΨΗ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ August 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Λάβρος κατά των δανειστών ο διάσημος Αμερικανός γλωσσολόγος, φιλόσοφος και πολιτικός ακτιβιστής, Νόαμ Τσόμσκι ο οποίος δήλωσε με αφορμή το σημερινό κρίσιμο ελληνικό δημοψήφισμα ότι «Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι η γενναία αντίσταση των Ελλήνων με την ενθάρρυνση της παγκόσμιας αλληλεγγύης, θα σώσει αυτούς, αλλά και άλλους, από τη σκληρή μοίρα που υπαγορεύονται από τους σημερινούς αφέντες» δίνοντας το στίγμα για το ποια επιλογή θα προτιμούσε να προκύψει από την κάλπη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

10 ΩΡΕΣ 14 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ