27.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ“Octopus”: Νέος Συλλόγος Πολιτιστικής - Ερασιτεχνικής Aλιείας και Ιδιοκτήτων Σκαφών στη...

“Octopus”: Νέος Συλλόγος Πολιτιστικής – Ερασιτεχνικής Aλιείας και Ιδιοκτήτων Σκαφών στη Ραφήνα

Ίδρυση νέου συλλόγου αλιέων αποφασίστηκε στη Ραφήνα, από ομάδα μελών του υπάρχοντος συλλόγου που δυσαρεστήθηκαν λόγω χειραγώγησης της Γενικής συνέλευσης απ’ την παρέα Μπουρνούς που θέλει να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα.

Μετά το φιάσκο που επικράτησε, τα μέλη που αποχώρησαν προχώρησαν στην πρώτη Γενική Συνέλευση όπου αποφασίστηκε η ίδρυση του Νέου Συλλόγου Πολιτιστικής – Ερασιτεχνικής Aλιείας και Ιδιοκτήτων Σκαφών  “Octopus” με έδρα την Ραφήνα Αττικής, όπου κατόπιν εκλογών προέκυψε το διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου. Στα μέλη του Δ.Σ.   ευχόμαστε Σιδεροκέφαλοι!

Ακολουθεί αναλυτικό δελτίο τύπου:  

«Στις 3/4/2022 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη Γενική Συνέλευση του Νέου Συλλόγου Πολιτιστικής – Ερασιτεχνικής Aλιείας και Ιδιοκτήτων Σκαφών  “Octopus” με έδρα την Ραφήνα Αττικής, όπου ακολούθησαν εκλογές και με την καταστατική διαδικασία των Αρχαιρεσιών, εξέλεξε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της συλλογικότητας.

Τα εκλεγμένα (5) μέλη, που συγκροτούν το Διοικ. Συμβούλιο είναι:

Ηλίας Καρβουνόπουλος – Πρόεδρος

Jason Carow (Ιάσων Καρόβ) – Αντιπρόεδρος

Αλέξανδρος Ηλιόπουλος – Γενικός Γραμματέας

Νικόλαος Πρεβενιός – Ταμίας

Παναγιώτης Δημητρόπουλος – Μέλος

Κύριοι Σκοποί του Συλλόγου είναι η με κάθε νόμιμο μέσο και τρόπο προστασία του περιβάλλοντος καθώς και η ανάδειξη της Ερασιτεχνικής Αλιείας (παράκτιας και με σκάφος), η εκμάθηση των μελών για θέματα περιβαλλοντικά, αλιευτικά και ναυτιλιακού χαρακτήρα μέσα από εκδηλώσεις σεμινάρια και συλλογικών δραστηριοτήτων καθώς και εθελοντικές δράσεις για την ανάδειξη αυτών.

Για τον Octopus

Ο Πρόεδρος                                           Ο Γενικός Γραμματέας

Ηλίας Καρβουνόπουλος                           Αλέξανδρος Ηλιόπουλος

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα