27 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟ ΣΑΒΒΑΣ ΚΕΣΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΩΦΡΟΝΗ ΩΣ ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΕΣΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΩΦΡΟΝΗ ΩΣ ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ο Σάββας Κεσίδης έκλεισε μια θέση στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Σαρωνικού και εκ νέου υποψηφίου Γιώργου Σωφρόνη.

Ο Σάββας Κεσίδης δηλώνει:

60 μέρες πριν τις Δημοτικές Εκλογές θέτω την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σαρωνικού με την παράταξη «Σαρωνικός αύριο» του υποψηφίου Δήμαρχου Γιώργου Σωφρόνη στην κρίση των συμπολιτών μου.

Είναι ένα ‘στοίχημα’ που αυτήν την φορά θα κερδίσουμε μαζί, για τον Σαρωνικό που μας αξίζει, θέλουμε και μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε μαζί!

Δεν θέλω να σταθώ σε λόγια, γιατί γνωρίζετε πώς είμαι πρακτικός άνθρωπος αλλά πρέπει να σας εξηγήσω τι με οδήγησε σε αυτή την απόφαση. 
Είμαι άνθρωπος που μεγάλωσα στην Βόρεια Ελλάδα, έζησα ως ομογενής και σφυρηλατήθηκα στην αγορά εργασίας όντας ελεύθερος επαγγελματίας. Σπούδασα και εργάστηκα στο εξωτερικό, αλλά εδώ και κάμποσα χρόνια ζω στον πανέμορφο Σαρωνικό, θέρετρο για τους τουρίστες αλλά σπίτι μας για όλες τις εποχές.

Ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά και πολιτικά ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης που με συνεπήρε όταν έθεσα υποψηφιότητα και εκλέχθηκα σ’ αυτό το κεντρικό όργανο του κόμματος, με συνεπαίρνει και τώρα ως υποψήφιος Δ.Σ. του δήμου Σαρωνικού.

Ο αγώνας που πρέπει να δώσουμε μαζί αφορά την πρόοδο, την καινοτομία και την ανάπτυξη της περιοχής που κατοικούμε. Είμαι άτομο που δεν ζητά ‘καρέκλα’ αλλά στήριξη για ν’ αγωνιστώ στο πλευρό σας. Αυτός είμαι γι’ αυτό με την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου ανακοινώνω πώς αυτή την φορά θα είμαι δίπλα σας, θα γυρίσουμε κάθε γωνιά του Σαρωνικού και θα κάνουμε την εντολή νίκη, γιατί το μέλλον και το αύριο είναι στο χέρι μας!

Σάββας ΚΕΣΙΔΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σαρωνικού

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα