20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟ Δημήτρης Ζόγκας στο ψηφοδέλτιο του υπ. Δημάρχου Ρ-Π Ανδρέα Βασιλόπουλου

Ο Δημήτρης Ζόγκας στο ψηφοδέλτιο του υπ. Δημάρχου Ρ-Π Ανδρέα Βασιλόπουλου

Ο Δημήτρης, Ζόγκας έχει σπουδάσει στην Αθήνα αλλά και στο Τορόντο του Καναδά, σκηνοθεσία και μουσική τεχνολογία

Ακόμα ένας σημαντικός συμπολίτης, ο Δημήτρης Ζόγκας, κάτοικος Ν. Βουτζά, εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο νίκης του υπ. Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου, ο οποίος τον υποδέχεται τονίζοντας:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι στην μεγάλη ομάδα της παράταξης  “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” εντάχθηκε και ο Δημήτρης Ζόγκας, κάτοικος Νέου Βουτζά. Με τα εντυπωσιακά προσόντα και την εμπειρία του, αναμφίβολα είναι πολύτιμος συνεργάτης μας, στις προσπάθειές μας για ένα καλύτερο Δήμο.
Ο Δημήτρης, έχοντας σπουδάσει στην Αθήνα αλλά και στο Τορόντο του Καναδά, σκηνοθεσία και μουσική τεχνολογία, με τη σημαντική εμπειρία που έχει από την συνεργασία του με γνωστούς καλλιτέχνες στο θέατρο, τα βραβεία που του έχουν απονεμηθεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο που επιβεβαιώνουν την εξαιρετική του δουλειά, είναι έτοιμος με τις μοναδικές του δεξιότητες να μας βοηθήσει να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο “πολιτιστικό” μέλλον για τον δήμο μας.
Τον καλωσορίζουμε θερμά και ήδη συνεργαζόμαστε και σχεδιάζουμε ο Δήμος να γίνει πολιτιστικό κέντρο της Ανατολικής Αττικής.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr»

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα