21.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ Βουλή υιοθετεί το αγέννητο παιδί του κυβερνήτη Χρήστου Μουλά

Η Βουλή υιοθετεί το αγέννητο παιδί του κυβερνήτη Χρήστου Μουλά

Το αγέννητο παιδί του κυβερνήτη Χρήστου Μουλά που έχασε τη ζωή του στην πτώση του μοιραίου Καναντέρ στην Κάρυστο, υιοθετεί η Βουλή.

Τη διαβεβαίωση ότι η Βουλή θα στηρίξει οικονομικά το αγέννητο παιδί του σμηναγού Χρήστου Μουλά, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κάρυστο, έδωσε ο Πρόεδρος της Βουλής.

Σε παρέμβασή του ο Κώστας Τασούλας έκανε γνωστό πως επικοινώνησε μαζί του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας προκειμένου να συζητήσουν τις δυνατότητες της Βουλής για την υιοθεσία του αγέννητου παιδιού σμηναγού.

«Η Βουλή προφανώς θα υιοθετήσει το αγέννητο παιδί, είναι στον τρίτο μήνα η χήρα του αξιωματικού μέχρι τα 25 του χρόνια με ένα ποσό. Από το 1998 άρχισε η Βουλή να στηρίζει οικονομικά τα παιδιά πεσόντων», τόνισε ο Κώστας Τασούλας.

Σημειώνεται ότι η Βουλή διαθέτει ετησίως 630.000 ευρώ για την στήριξη 72 παιδιών που ανήκουν σε 43 οικογένειες πεσόντων εν ώρα καθήκοντος. Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος Χρήστος Μουλάς, με καταγωγή από το Γαβαλοχώρι στον Αποκόρωνα, στα Χανιά της Κρήτης, ήταν παντρεμένος και η σύζυγός του είναι τριών μηνών έγκυος.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28/07 στον τόπο καταγωγής του στην εκκλησία Αγίου Σεργίου και Βάκχου στις 11:00 το πρωί, όπου θα παραστεί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα