23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟ πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται... κοντοζυγώνουν γαρ εκλογές στους ΟΤΑ

Ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται… κοντοζυγώνουν γαρ εκλογές στους ΟΤΑ

Ψίθυροι από λαλίστατο πουλάκι έφτασαν στ’ αυτιά μας σχετικά με παρέα που συνέφαγε σε παραλιακή ταβέρνα της Αρτέμιδας. Σίγουρα αναρωτιέστε που βρίσκεται το κακό. Όταν όμως στην παρέα συμμέτοχος ήταν ο π. δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου με συντρόφους τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απ’ την Παιανία και τα Σπάτα, προκύπτουν εύλογα ερωτηματικά με δεδομένο ότι έχει ξεκινήσει ήδη η αγωνία στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Τα τιτιβίσματα εστιάζουν στην αναζήτηση υποψηφίου δημάρχου που θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της Παιανίας υπό την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι μετά την αλλαγή πλεύσης του Κώστα Μπουλμέτη που χάραξε ρότα προς τον διαδημοτικό οργανισμό, άρχισαν  διερευνητικές επαφές από διάφορες ομάδες στην αναζήτηση υποψηφίου δημάρχου, με την συγκεκριμένη ομάδα να προσεγγίζει τον κο Στάμου. Φυσικά κανείς δεν ξέρει αν ευοδωθεί η προσπάθεια, ούτε αν ο κος Στάμου ενδώσει στις κομματικές σειρήνες του ΣΥΡΙΖΑ.

Εν τούτοις κάποιοι αναρωτιούνται αν το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ απ’ τα Σπάτα που συμμετείχε στο τσιμπούσι, έχει λύσει το πρόβλημα υποψηφιότητας δημάρχου στο δήμο του και ως εκ τούτου θέλει να λύσει και παρόμοιο  πρόβλημα στον όμορο δήμο.

Πάντως τα κουσκουσιάρικα πουλάκια θεωρούν ότι στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν αγχωθεί καθώς η ζήτηση στήριξης από υποψηφίους δημάρχους είναι ασθενική. Μήπως όμως είναι ακόμα πολύ νωρίς γι’ απογοητεύσεις;

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα