ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ «ΠΑΛΑΙ» ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ October 20, 2015 / απο ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ (author)

Στο ολυμπιακό κέντρο Γαλατσίου από την πρώτη Οκτωβρίου φιλοξενούνται σταθερά 700-800 περίπου πρόσφυγες οι οποίοι ταχύτατα (μέσα σε 36 ώρες, κατά μέσο όρο) φεύγουν, συνεχίζοντας το ταξίδι προς τα σύνορα. Από τις πρώτες ώρες φιλοξενίας των προσφύγων βρισκόμαστε στο χώρο και προσπαθούμε να παρέχουμε στοιχειώδεις ιατρικές υπηρεσίες, τόσο εξετάζοντας ασθενείς και παρέχοντας οδηγίες και φάρμακα όσο και προσπαθώντας να βοηθήσουμε το Δήμο Γαλατσίου να δημιουργήσει και διατηρήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ασφαλούς διαβίωσης για τους ανθρώπους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΑΜΑ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ October 19, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην ουσιαστική αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Περάματος θα συμβάλλουν δυο σημαντικά έργα, τα οποία εγκρίθηκαν, κατά πλειοψηφία, από το Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά τη 32η συνεδρίασή του. Το πρώτο έργο αφορά στην ανακατασκευή του χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου του Περάματος και το δεύτερο στη συντήρηση και ανακατασκευή του στίβου στην περιοχή Πρόνοια. Τα δυο έργα με συνολικό προϋπολογισμό 861.000 Ευρώ θα χρηματοδοτηθούν από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΚΔΑΥ October 17, 2015 / απο ΠΡΩ.ΣΥ.ΝΑΤ (author)

Αρκετά πια με τον εμπαιγμό και τη συγκάλυψή στα ζητήματα της ανακύκλωσης, καταγγέλλει η Πρωτοβουλία συνεννόησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων (ΠΡΩΣΥΝΑΤ) και δημοσιοποιεί μακροσκελές κείμενο με όλες τις φάσεις και τα ερωτηματικά που εγείρονται γύρω απ’ τη διαχείριση των απορριμμάτων, όπως αναφέρεται πιο κάτω αναλυτικά:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΕΙΑ ΚΛΙΝΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΑΡΘΡΟ 13 October 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά τα οικονομικά της αυτοδιοίκησης μπαίνουν στην προκρούστεια κλίνη πολιτικών, που δεν έχουν καμία σχέση με την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά απεναντίας αποστερούν από τους Δήμους πολύτιμους πόρους, συμπιέζοντας τη δυνατότητα άσκησης κοινωνικής πολιτικής, που τόσο έχουν ανάγκη οι πολίτες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ-ΦΙΛΙΠΠΟΥ & ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ October 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου είχαν σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, μετά από πρωτοβουλία των Αντιπεριφερειαρχών Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου και Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρου, εκπρόσωποι των ανθοκόμων όχι μόνο από την Αττική αλλά από όλη την Ελλάδα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΟΔΟΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ October 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το Δίκτυο Δημοτικών και Περιφερειακών Συμπαραστατών και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν τη 2η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ October 15, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και οι Δήμαρχοι Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, Νίκαιας – Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης και Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, με αντικείμενο τον καθαρισμό φρεατίων απορροής ομβρίων και συνδετηρίων αγωγών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 59.992 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%), που θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΔΟΧΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΗΜΕΡΙΔΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ October 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Χαιρετισμό στην ημερίδα με θέμα «Αναδοχή Ανηλίκων: Προβληματισμοί – Προτάσεις – Προοπτικές», που διοργανώνει σήμερα η Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με το Συνήγορο του Παιδιού και το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, απεύθυνε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ