17.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΣΑ Διονύσου χάντμπολ: Φινάλε Α΄ φάσης πρωταθλήματος Α2 Εθνικής

ΑΣΑ Διονύσου χάντμπολ: Φινάλε Α΄ φάσης πρωταθλήματος Α2 Εθνικής

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΑΣΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ με 3 κορασίδες στην σύνθεσή της, ήταν ιδιαίτε6ρα ανταγωνιστική στο φινάλε της Α φάσης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής

Το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης Λεωνίδας  Αγ. Αναργύρων – ΑΣΑ Διονύσου με σκορ 31-20, δεν ήταν θετικό για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Βορειοανατολικής Αττικής που  ολοκλήρωσε όμως με μια ενθαρρυντική εμφάνιση την πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Με πολλές απουσίες λόγω ασθενειών, η ομάδα διατήρησε μια έντονη ανταγωνιστικότητα μέχρι το 43ο λεπτό του αγώνα όπως αποτυπώθηκε στο σκορ της στιγμής με 20-17, υπέρ των γηπεδούχων. Το γεγονός αυτό αναδεικνύει την αφοσίωση και το πάθος που επέδειξαν οι αθλήτριες του Κώστα Κότσιρα για τον συγκεκριμένο αγώνα καθώς και την ποιότητα που διαθέτουν.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, το γεγονός ότι τρεις κορασίδες του ΑΣΑΔ, οι αθλήτριες Ασλανίδου, Κοσμοπούλου και Ζάνου, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αγώνα εθνικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην καριέρα τους. Η συμμετοχή τους δείχνει την προσπάθεια του συλλόγου να ενθαρρύνει το ταλέντο και το ενδιαφέρον των νέων αθλητριών.

Πεντάλεπτα: 4-0,8-3,10-6,11-8,13-9,17-10[ημ], 18-12, 20-15,23-17,25-18,27-19,31-20.

Διαιτήτευσαν Μυλωνάς – Κολυβέρη.

ΑΣΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: (Προπονητής Κώστας Κότσιρας – Έφορος Βίκυ Κάουλα), Μανδαμαδιώτη (1 γκολ), Μάστορη (2 γκολ), Λουκάτου (Τ/Φ), Καντζούρα (2 γκολ), Βονεμπέργκερ (1 γκολ), Ωραιοπούλου (6 γκολ), Μπρεάνου Χ. (8 γκολ), Ασλανίδου, Κοσμοπούλου και Ζάνου.

Η επόμενη αγωνιστική για την ομάδα θα διαμορφωθεί μετά την κλήρωση της Β΄ Φάσης του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί από την ΔΕΠ/ΟΧΕ τις επόμενες ημέρες.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα