22.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΔΕΝ ΕΞΕΡΡΑΓΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΥΤΡΑ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΔΕΝ ΕΞΕΡΡΑΓΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΥΤΡΑ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

Καζάνι που βράζει, σχεδόν απ’ την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων της δημοτικής αρχής Πιστικίδη στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, οι σχέσεις του διοικητικού προσωπικού με τον καθ’ ύλη αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Μπουρνούς, ο οποίος ως φαίνεται πιέζει ασφυκτικά τους υπαλλήλους ώστε να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, με ότι αυτό συνεπάγεται, κυρίως όταν αρκετές φορές τα πράγματα ξεπερνούν τα λεκτικά και ψυχολογικά όρια.

Πολλοί αποδίδουν αυτή την πίεση στη γνώση του κ. Μπουρνούς πως δουλεύει το δημόσιο αφού διετέλεσε επί χρόνια δημοτικός υπάλληλος, σε συνάρτηση με τη βούλησή του να τροχοδρομήσει τις υπηρεσίες του οικείου δήμου πάνω σε ράγες ιδιωτικού τομέα.

Το μείγμα αυτό αποδεικνύεται εκρηκτικό με μικροεκρήξεις ανά διαστήματα, καθώς οι υπάλληλοι καταφεύγουν στην επιθεώρηση εργασίας με εγκαλούμενο πάντα τον αντιδήμαρχο κ. Μπουρνούς.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο εντούτοις τα πράγματα έφθασαν στο μη παρέκει μετά από νέα έγγραφη αναφορά υπαλλήλου, που προκάλεσε και την εκ νέου επέμβαση του σωματείου των εργαζομένων, όπου λίγο ως πολύ καταγγέλλει: 

«Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ραφήνας Πικερμίου βρίσκεται ξανά στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει την ανάρμοστη συμπεριφορά που επανειλημμένως έχει παρατηρηθεί από την πλευρά του αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών.

Με αφορμή συνεχόμενες και επαναλαμβανόμενες καταγγελίες από τους εργαζόμενους σχετικά με απρεπή συμπεριφορά, λεκτική και ψυχολογική βία, προσπάθεια τρομοκράτησης και εκβιασμού, χρησιμοποιώντας την «νέα μόδα» ΕΔΕ, σε όποιον διαφωνεί, τολμάει να εκφράσει την γνώμη του ή την αντίρρησή του σε κάτι, το σωματείο καταδικάζει απερίφραστα αυτή την συμπεριφορά».

Ακολούθησε αναβρασμός στη διοίκηση του δήμου με επιστολές προς τους υπαλλήλους για ομαλοποίηση και τους υπαλλήλους κατά πληροφορίες μας να έχουν ανταποδώσει στην επιστολή που έλαβαν με άλλη, ώσπου σήμερα Τετάρτη 2 Μαρτίου μιλώντας με τον πρόεδρο του σωματείου κ. Σταύρο Τζιβιτζή και τον αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Μπουρνούς, μας διαβεβαίωσαν ότι η κατάσταση εκτονώθηκε. Ως πότε κανείς δε ξέρει.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα